Transportbegeleiding

Bij Elite begrijpen we maar al te goed dat kwaliteit beloond wordt met uitstekende resultaten. Elite wil Uw partner zijn om dat te bereiken. Daarom bieden wij transportveiligheid op het hoogste niveau aan zodat U de zekerheid krijgt die U zoekt als het gaat om het vervoeren van uw waardevolle producten, zowel op de weg als in de lucht.

Hoe bieden wij u deze zekerheid?

  • Vanuit onze Risk & Control afdeling kan op verzoek een risicoanalyse gemaakt worden voor de route en advies gegeven worden als er een hoog risico op de route is.
  • De trailer en/of vracht kan uitgerust worden met een Track & Trace volgsysteem dat 24/7 bekeken wordt door een medewerker in ons Service- en Alarmcentrale.
  • Bij Transport Escorte rijdt een onherkenbaar voertuig met 2 beveiligers achter het HVT-voertuig en behoudt voor de gehele route visueel zicht en zal bij afwijkingen of onregelmatigheden direct in contact staan met onze eigen Service- en Alarmcentrale.
  • Voor U, als klant, kan er tijdens de rit een digitaal logboek bijgehouden worden die op elk gewenst moment inzichtelijk is door middel van een link die door een selecte groep mensen ingezien kan worden. U kunt in een oogopslag kan zien wat er allemaal heeft plaatsgevonden. Uw vracht is kostbaar! U wilt zekerheid hebben dat deze ook op bestemming aankomt zonder dat  U er zorgen over heeft.

Wilt u transportveiligheid op het hoogste niveau of extra informatie hierover, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.