Evenementbeveiliging

Evenementen, festivals en concerten worden met de jaren steeds massaler. De bezoekers, de organisatoren en de gemeentelijke diensten hopen dan ook op een ontspannen en gezellig evenement.

Elite International heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging en kan, voor u als opdrachtgever, de juiste medewerkers selecteren.

Door hun flexibele inzet, ten tijde van evenementen met een verhoogd risico, kunnen zij het risico verlagen voor wat betreft de beveiliging van personen en goederen van het evenement. Zij zijn tevens bekend met het samenwerken met hulpdiensten, wat het evenement in betere banen zal leiden.

Wat is hierin belangrijk:

– Het waarborgen van “het veilige gevoel”; van uw gasten of bezoekers.
– Dat publiek door de massaliteit van het evenement niet vastloopt.
– Dat de Vips en artiesten op tijd op de juiste bestemming zijn.
– Dat de hulpdiensten goed bereikbaar zijn en dat de inloop van het publiek niet stagneert bij de ingangen.

Al onze gediplomeerde/gecertificeerde medewerkers staan garant voor klantvriendelijkheid en een non-agressieve aanpak, waardoor vanuit ons oogpunt al de helft van de agressiviteit afneemt, en dus bevorderlijk is voor het verloop van uw evenement.

Indien gewenst leveren wij ook 24/7 (mobiel) cameratoezicht. Dit word real-time gemonitord op locatie of vanuit onze service- en alarmcentrale.