logo inverse 1Tel : +31 (0) 79 2044001 24/7

Evenementenbeveiliging

 

Evenementen, festivals en concerten worden met de jaren steeds massaler. De bezoekers, de organisatoren en de gemeentelijke diensten hopen dan ook op een ontspannen en geslaagd evenement.

Elite International Security Services heeft ruim 18 jaar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging en kan, voor U als opdrachtgever, de juiste medewerkers selecteren. 

Door hun flexibele inzet, ten tijde van evenementen met een verhoogd risico, zullen zij het risico verlagen voor wat betreft de beveiliging van personen en goederen van het evenement. Zij zijn tevens bekend met het samenwerken met hulpdiensten, wat het evenement in betere banen zal leiden.
DSC 0355

Wat is hierin belangrijk:

  • Het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers en organisatie;

  • Dat de doorstroming niet stagneert;

  • Dat de VIPS en artiesten op tijd en veilig op de juiste bestemming zijn;

  • Dat de hulpdiensten goed bereikbaar zijn.

 

Al onze gediplomeerde beveiligingsmedewerkers staan garant voor klantvriendelijkheid en een non-agressieve aanpak, waardoor vanuit ons oogpunt al de helft van de agressiviteit afneemt, en dus bevorderlijk is voor het verloop van Uw evenement.

Indien gewenst leveren wij ook 24/7 (mobiel) cameratoezicht. Dit word live gemonitord op locatie of vanuit onze service- en alarmcentrale.