logo inverse 1Tel : +31 (0) 79 2044001 24/7

Exclusieve Chauffeursdiensten

 

Alle chauffeurs van Elite International Security Services zijn voorzien van de vereiste diploma’s en/of certificaten. Door hun achtergrond en ruime ervaring zijn zij bekend met de meest uiteenlopende risico’s en zullen uw veiligheid waarborgen.

BereikbaarDSC 0477
Onze chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor U klaar.

Met een chauffeur van Elite International Security Services kunt U, terwijl U onderweg bent, effectief invulling geven aan Uw beschikbare werktijd. Tijdens de rit kunt U in de auto Uw werkzaamheden voortzetten, alsof U in Uw eigen kantoor zit. De chauffeur zal ervoor zorgen dat de ritten altijd uiterst comfortabel verlopen.

Verder zal Uw chauffeur vanzelfsprekend representatief zijn, ruim op tijd aanwezig zijn en zal ook de route zorgvuldig voorbereiden. Indien gewenst kan de chauffeur U voorzien van de gewenste krant, drank, tijdschrift.

Onze chauffeurs zijn:
• Geselecteerd op hun rijvaardigheden;
• Representatief;
• Ruim ervaren in het rijden met diverse auto's;
• Servicegericht;
• Betrouwbaar;
• Communicatief goed onderlegd in Nederlands en Engels.

Privéchauffeur:
Indien U via Elite International Security Services een privéchauffeur inschakelt, betekent dit in de praktijk dat U voor een langere tijd door dezelfde privéchauffeur gereden wordt. Deze privéchauffeur rijdt in Uw eigen auto of in een auto van Elite International Security Services.

Een goede klik tussen de klant en de chauffeur is zeer gewenst. Bent U van plan om op regelmatige basis een chauffeur te huren? Dan nodigen wij U graag uit voor een gesprek om de juiste match voor U te kunnen maken.

Voor situaties waar dit wenselijk is, is de mogelijk aanwezig om een chauffeur in te schakelen welke tevens als persoonsbeveiliger kan fungeren.


Controle en beheer:
Vanuit onze service- en alarmcentrale worden alle voertuigen real-time gemonitord doormiddel van een track en trace systeem. Hierdoor worden zaken als locatiebepaling en de duur van de rit nauwkeurig bepaald.

Ook voor HV/HR (High Value, High Risk) transporten zijn onze voortuigen voorzien van de zo gehete paniekbuttons die geactiveerd kunnen worden in geval van calamiteiten welke een open verbinding met onze service- en alarmcentrale tot stand brengt zodat de centralist van dienst direct actie en ondersteuning kan bieden daar waar dit nodig is.