WELKOM BIJ ELITE INTERNATIONAL...

 

Bij Elite International zijn de woorden veiligheid, controle en beheer leidend.

Ons bedrijf, welke is ontstaan vanuit de praktijk, levert naast onze diensten, het leveren en plaatsen van camera- en alarmsystemen ook exclusieve chauffeursdiensten en tourmanagement.

Door onze jaren lange ervaring en service gerichte medewerkers, met hun klantvriendelijke werkwijze, heeft Elite haar naam weten te vestigen bij Overheid, Semioverheid, MKB en particulier en heten ook u graag van harte welkom.

Wij zijn dag en nacht (24/7) nationaal en internationaal bereik- en inzetbaar, wat maakt dat wij u op ieder gewenst moment, van de juiste ondersteuning kunnen voorzien. Om dit kracht bij te zetten bieden wij een unieke service “Elite Quick Respons”. Met deze service garanderen wij, wanneer extra inzet gewenst is, binnen 2 uur een medewerker op locatie.

In elk segment kunt u rekenen op de service en vakkundigheid van Elite. Op locaties waar veiligheid extra aandacht vraagt, creëren wij, in opdracht van u, door controle en beheer een stabiele maar vooral veilige situatie.

Wij zijn immers het visitekaartje voor uw bedrijf. Onze medewerkers onderscheiden zich dan ook door de kennis, ervaring en flexibiliteit ten opzichte van onze collega bedrijven.


Elite International…  “At your service”